22 de octubre de 2019
4 de juny de 2008

Els empresaris del transport transmeten a la Conselleria de Mobilitat la seva posició sobre la crisi del combustible

PALMA DE MALLORCA, 4 Jun. (EUROPA PRESS) -

Empresaris del sector del transport van mostrar avui la seva preocupació davant de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori per l'augment del preu del combustible. Aquestes companyies consideren que cal establir una línia de negociacions amb l'Estat pel que insten a la direcció general de Mobilitat que elevi les seves propostes.

En un comunicat, la Conselleria de Mobilitat va expressar que "estudiaran" les peticions realitzades pel sector. Aquestes passen per la revisió dels Règims Fiscals i la concessió d'unes ajudes cap al sector destinades a la modernització dels vehicles.

Els membres de la Federació Empresarial Balear del Transport (FEBT) i del Servei Discrecional van estar representats pels seus presidents, Miquel Florecido i Rafel Roig, així com pel vicepresident del Servei Discrecional, Antonio Rosselló, i Salvador Servera, gerent de FEBT.

Ara mateix, el director general de Mobilitat, Antoni Verger, es trasllada a La Rioja, per mantenir una reunió amb els directors generals de les altres Administracions. En aquesta trobada, es parlarà de la problemàtica del preu del combustible. Verger traslladarà, així, les peticions i les propostes dels transportistes illencs.