27 de mayo de 2019
15 de maig de 2019

Els ferits crítics a l'incendi d'un edifici d'Eivissa continuen a la UCI estables dins de la gravetat

Els ferits crítics a l'incendi d'un edifici d'Eivissa continuen a la UCI estables dins de la gravetat
GERMÁN LAMA - EUROPA PRESS

EIVISSA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

Els dos homes ingressats a la UCI de l'Hospital Can Misses d'Eivissa després d'haver sofert dilluns passat un incendi en un edifici 'okupat' d'Eivissa romanen estables dins de la gravetat, segons ha informat aquest dimecres l'Àrea de Salut de les Pitiüses.

Es tracta de dos dels tres ferits crítics en l'incendi d'un immoble abandonat que aquest dilluns va quedar calcinat. A l'edifici, es calcula que podien viure fins a 80 persones.

Els dos homes que romanen a la UCI són dos marroquins de 32 i 42 anys. Un tercer va ser traslladat el dilluns a l'Hospital de la Fe de València davant la gravetat de les seves cremades.

22 PERSONES ACOLLIDES EN EL DISPOSITIU MUNICIPAL

Segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa, un total de 22 persones han pernoctat aquest dimarts en el dispositiu especial posat en marxa pel Consistori.

En la nit del dilluns, van ser 39 els inquilins de l'edifici calcinat els que van ser acollits a aquest dispositiu.

En total, el dilluns 41 persones van ser ateses i, d'elles, 39 van sol·licitar un espai per dormir habilitat al Centre d'Educació per a Adults, a la vella Sa Bodega.

El dispositiu d'atenció va ser activat aquest dilluns a les 16.00 hores, quan els treballadors socials van accedir al lloc. Creu Roja també va habilitar un espai d'assistència com a primera resposta davant l'emergència.

Contador

Lo más leído