20 de mayo de 2019
14 de maig de 2019

Els integrants de la Mesa de la Infància de Pedro Garau donen a conèixer aquest divendres el seu treball en una 'Diada'

Els integrants de la Mesa de la Infància de Pedro Garau donen a conèixer aquest divendres el seu treball en una 'Diada'
AYUNTAMIENTO DE PALMA

El col·lectiu que agrupa diferents entitats, serveis i centres educatius celebra una segona jornada amb caràcter festiu

PALMA DE MALLORCA, 14 May. (EUROPA PRESS) -

La II 'Diada' d'entitats i serveis de Pere Garau se celebrarà aquest divendres 17 de maig de 10.00 a 13.00 hores a la plaça de Pere Garau de Palma, amb l'objectiu de donar a conèixer el treball que realitzen els membres de les entitats que conformen el col·lectiu Mesa de la Infància de Pedro Garau a la població del barri.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, es tracta d'una activitat organitzada per la Mesa d'Infància, un espai format per diferents entitats, serveis i centres educatius del barri, de la qual formen part les àrees de Benestar i Drets Socials, Educació i Esports i Joventut, Igualtat i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma.

La 'Diada' pretén celebrar la creació de la Mesa amb una jornada festiva on puguin participar els nens dels centres educatius i entitats.

A més, es realitzaran de forma simultània diferents activitats com un taller de teatre, una exposició de fotografies, un taller de jocs ràpids, un taller de còmic o un contacontes.

La Mesa d'Infància de Pere Garau és un espai on, des de fa dos anys, diferents entitats, serveis i centres educatius estan en contacte permanent, treballant en xarxa, amb la finalitat d'unificar esforços per millorar la qualitat de vida de la població
infantil i juvenil del barri i les seves famílies.

Contador

Para leer más


Lo más leído