18 de noviembre de 2019
9 de juliol de 2008

Els I Premis Solidaris del Consell de Mallorca reconeixen el treball realitzat en l'àmbit periodístic

PALMA DE MALLORCA, 9 Jul. (EUROPA PRESS) - -

Els Premis Solidaris del Consell de Mallorca inclouen diverses modalitats per reconèixer les tasques socials realitzades a Mallorca per ajudar els països en vies de desenvolupament, una elles les relatives a l'activitat periodística.

Els guardons es dividiran en tres categories: de l'àmbit municipal, de l'insular i de l'internacional. Alhora, en cadascuna d'elles es premiaran quatre modalitats de projectes o serveis, una de les quals està dedicada a treballs de difusió informativa o de sensibilització, ja sigui en format audiovisual, electrònic o imprès.

Així ho va destacar avui en un comunicat el Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB), en què apuntà que els esmentats premis comptaran amb un jurat especialitzat de prestigi en aquest àmbit que avaluarà les propostes presentades. A més, recalca que la convocatòria està oberta a qualsevol persona o entitat, que podrà presentar un candidat a cadascuna de les modalitats.

Per rebre més informació es podrà recórrer als webs www.imasmallorca.net o www.conselldemallorca.net. Finalment, assenyala que ja han estat aprovades les bases definitives i que està previst que el Consell aprovi en un termini de 10 dies la convocatòria pública, donant pas a un període de 20 dies per presentar la candidatura.

Els Premis del Consell de Mallorca a la Solidaritat, es convocaran anualment, a través de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS). L'objectiu d'és reconèixer i destacar l'esforç del treball social i la solidaritat que personis i entitats publiques o privades porten a terme a Mallorca -o des de Mallorca- amb la col·laboració de col·lectius i institucions de països en desenvolupament.

D'aquesta manera, es reconeix el treball d'empreses o entitats que hagin destacat en l'any natural previst, excepte en la modalitat de trajectòria personal i/o professional.