21 de octubre de 2019
 • Domingo, 20 de Octubre
 • 28 de agost de 2008

  Els Prínceps d'Astúries presidiran dimarts que ve a Palma la lliura dels Premis Nacionals de Disseny 2007

  En aquesta edició els premis han recaigut en Pati Núñez i Andreu World

  PALMA DE MALLORCA, 28 d'agost (EUROPA PRESS)

  Dimarts que ve, dia 2 de setembre, a les 12.00 hores, es lliuraran al Palau de l'Almudaina, a Palma de Mallorca, els Premis Nacionals de Disseny 2007, certamen organitzat pel Ministeri de Ciència i Innovació i el Barcelona Centre de Disseny (BCD).

  Mitjançant comunicat, el Ministeri va informar que l'acte estarà presidit per S.A.R. els Prínceps d'Astúries, acompanyats pel president del Govern Balear, Francesc Antich; la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia; la batlesa de Palma, Aina Calvo; i el president de BCD, Miquel Valls, així com per altres autoritats, personalitats i professionals del món del disseny i l'empresa.

  En aquesta dissetena edició, els premis han recaigut en la dissenyadora Pati Núñez, a la categoria professional, i en Andreu World, a la categoria d'empresa. Els Premis Nacionals de Disseny són el més alt guardó que s'atorga en el territori espanyol com reconeixement a una trajectòria rellevant al camp del disseny. Aquests premis de caràcter honorífic, es concedeixen a l'empresa, al dissenyador o equip de dissenyadors que hagin destacat per la seva excel·lent i exemplar trajectòria empresarial o professional.