18 de enero de 2021
4 de abril de 2008

Els veïns d'Es Molinar es reuneixen aquesta tarda amb Calvo per impedir el trasllat dels usuaris de Can Pere Antoni

PALMA DE MALLORCA, 4 Abr. (EUROPA PRESS) -

Les associacions de veïns del Portitxol, Molinar i Coll d'en Rabassa van mantenir aquest matí una reunió en la qual van expressar el seu rebuig "contundent" al trasllat dels usuaris del Servei d'Acolliment i Promoció Sociolaboral (SAPS) a un edifici prefabricat al carrer Golf de Biscaia, i van anunciar que si l'Ajuntament no modifica la seva posició iniciaran mobilitzacions, assegudes i protestes "d'immediat".

Així ho va assegurar en declaracions a Europa Press la presidenta de la Fepae, Soledat Sarabia, qui va afirmar que aquesta tarda a les 18.30 hores hi ha convocada una reunió d'urgència a l'Ajuntament per tractar aquesta qüestió i, en funció del resultat de la trobada, "els veïns iniciarem mobilitzacions". Durant la reunió, Sarabia va explicar, que els assistents han lamentat que el consistori hagi pres aquesta decisió "sense consultar els veïns de la zona".

En aquest sentit, ha considerat que la decisió del consistori de traslladar "sense l'acord unànime dels veïns" als usuaris del SAPS al Molinar demostra "una falta d'ètica total" de l'administració municipal. En aquest punt, Sarabia ha emfatitzat que els veïns no tenen "absolutament res en contra" dels usuaris del SAPS i, en aquest sentit, van assenyalar que l'immoble al qual l'Ajuntament pretén traslladar-los "no és un lloc adequat ni lògic".

"Aquesta gent es mereix un lloc digne, que no passa per una casa prefabricada en cap cas", va expressar la presidenta de la Fepae, qui va afegir que confia que aquesta tarda els veïns puguin arribar a un acord satisfactori amb l'Ajuntament. Del contrari, va assegurar, es crearà "de seguida" una plataforma d'actuació que iniciarà els passos per fer mobilitzacions, assegudes, assistència als plens municipals i tota mena de mesures de pressió que permetin desbloquejar la situació.