18 de enero de 2021
23 de juny de 2009

Emaya estableix un dispositiu especial de neteja amb motiu de la 'Nit de Sant Joan'

Un total de 40 operaris i vuit vehicles centraran la seva actuació al Parc de la Mar i Ciutat Jardí

PALMA DE MALLORCA, 23 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram de Palma (Emaya) posarà en funcionament aquesta nit un operatiu especial de neteja amb motiu de les festes de celebració de la 'Nit de Sant Joan'. Aquest servei extraordinari començarà a partir de les 4.30 hores de la matinada i suposarà la posada en funcionament de dos dispositius extraordinaris amb mitjans mecànics i humans centrats especialment a les zones del Parc de la Mar i Ciutat Jardí.

Segons un comunicat, l'empresa presidida per Cristina Cerdó ha instal·lat un total de 20 contenidors especials de 240 litres de capacitat al Parc de la Mar, escenari del 'Correfoc' i diverses actuacions musicals organitzats per l'Ajuntament de Palma.

Una vegada hagi conclòs la festa, la zona serà repassada per dos agranadores lleugeres, una agranadora pesada i un camió de recollida de trastos que ajudi a la retirada de tots els residus acumulats. Alhora, un total de quatre operaris del Servei de Neteja d'Emaya reforçaran aquest operatiu al Parc de la Mar.

D'altra banda i en resposta a la petició de l'Associació de Veïns de la zona, Emaya ha col·locat altres 20 contenidors de 240 litres al voltant de la platja de Ciutat Jardí per facilitar als usuaris una manera correcta de desfer-se dels residus generats a la zona. A partir de les 5.00 hores, cinc operaris iniciaran l'actuació extraordinària de neteja de la zona amb el suport d'una agranadora petita, una agranadora pesada, un camió i un camió de trastos.

A més, Emaya intensificarà les tasques habituals de neteja de tots els carrers de Palma, amb especial atenció a les zones costaneres, amb l'objectiu d'assegurar una bona imatge del litoral des de primera hora del matí.