21 de mayo de 2019
15 de maig de 2019

Emaya informa de corts de subministrament d'aigua aquest dijous i divendres a la zona de l'Arenal

La interrupció del subministrament es produirà des de les 19.00 hores del dijous fins a les 10.00 hores del divendres i provocarà baixades generalitzades a tota la zona

Emaya informa de corts de subministrament d'aigua aquest dijous i divendres a la zona de l'Arenal
EMAYA

PALMA DE MALLORCA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

Amb motiu de les obres de millora de les infraestructures a les xarxes de proveïment d'aigua potable que realitzarà l'empresa municipal Emaya, els propers 16 i 17 de maig, es produirà un tall d'aigua i baixades generals de pressió a la zona de l'Arenal, de la Platja de Palma.

Segons ha informat l'empresa municipal en un comunicat, concretament el tall del subministrament afectarà al carrer de la Fita (al costat del torrent), el carrer de Dido, el carrer de Tòquio, el carrer Quarter, la carretera Militar i el carrer d'Àsdrubal.

Aquesta interrupció del subministrament produirà baixades generalitzades de pressió a la zona de l'Arenal. La interrupció del subministrament d'aigua començarà el proper 16 de maig a les 19.00 hores.

El servei es reposarà a partir de les 04.00 h del 17 de maig, i es preveu que a les 10.00 hores funcioni amb tota normalitat.

Finalment, des de l'empresa municipal s'han disculpat per les molèsties que es puguin produir i realitzarà les obres amb les màximes celeritat i eficiència. La informació de les zones afectades estarà disponible al web www.emaya.es.

Contador

Para leer más


Lo más leído