23 de octubre de 2019
7 de setembre de 2009

esRadio arribarà a nou comunitats i anuncia acords per emetre "aviat" a Balears, entre d'altres

MADRID, 7 Sep. (EUROPA PRESS) -

esRadio, l'emissora del periodista Federico Jiménez Losantos, ha confirmat la seva presència en nou províncies espanyoles a partir d'avui, dilluns 7 de setembre --data de llançament de la cadena radiofònica-- a través de l'adquisició de 25 emissores locals, i alhora va anunciar acords per emetre "aviat" a Catalunya, El País Basc, Astúries i Balears.

De moment, les emissores confirmades estan a Andalusia (Sevilla, Màlaga i marbella), Aragó (Saragossa), Castella-la Manxa (Guadalajara), Castella i Lleó (Burgos), Galícia (La Corunya, Santiago, Pontevedra i Vigo), Illes Canàries (Gran Canària i Tenerife), Madrid (Madrid capital i San Martín de Valdeiglesias), Múrcia (Múrcia) i València (València, Castelló i [Xativa]).

Tot i això, esRadio ha apuntat a "negociacions avançades" perquè els programes d'aquesta emissora s'escoltin en més províncies. Així, en els pròxims dies està previst que a aquest grup se sumin altres acords tancats amb empreses locals de radiodifusió, "una vegada hagin completat l'acoblament tècnic".

L'emissora de Losantos començarà les seves emissions aquest dilluns a les 7.00 hores amb el programa del periodista que rebrà el nom de 'És el matí de Federico'. En el web d'aquesta cadena s'assegura que "tot està llest" per al llançament i recull imatges del propi Losantos, César Vidal i Luis Herrero en els assajos previs a dilluns. De moment, 'esRadio' emet des de dimarts passat continguts en proves a través de Veo TV.