26 de febrero de 2021
14 de març de 2008

Estaràs assegura que De Santos ha fet "el que tocava" tornant els diners que va sostreure de l'Ajuntament de Palma

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

La presidenta del PP de les Balears, Rosa Estaràs, ha assegurat avui que l'exregidor i ex-tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Javier Rodrigo de Santos, ha fet "el que tocava" al tornar els 50.804 euros que va sostreure de les arques municipals i que va gastar en diverses sortides nocturnes a locals de contactes. "El que ha fet no és un gest, el que no és d'un s'ha de tornar" va sentenciar Estaràs.

En una roda de premsa, la líder popular va assenyalar que no ha aconseguit parlar amb l'ex-edil des que va esclatar l'escàndol i va recordar que tant ella com el partit han condemnat els fets "enèrgicament", instant que s'activin tots els mecanismes per evitar aquests successos i incidint que el seu partit "serà implacable" amb els casos de corrupció.

"Democràcia i corrupció no poden anar units. Tots els casos que no s'ajustin als principis democràtics han de ser perseguits" va recalcar Estaràs, qui va assenyalar que ningú deu ficar-se en la vida o la intimitat de l'exregidor i la seva família.

Així, Estaràs va assenyalar que la ciutadania té dret a opinar sobre l'administració que es fa dels diners públics, recalcant que ha de realitzar-se de manera "escrupolosa". "Cal perseguir-lo, condemnar-lo i posar a tots al seu lloc. Ara, sobre la vida privada de cadascun, no tinc res a dir" va acabar.

Fonts municipals van informar a Europa Press que Rodrigo de Santos ha tornat els de 50.804 euros que va sostreure de les arques municipals i que va gastar en diverses sortides a locals de contactes, com ell mateix ha reconegut, uns fets que va portar a terme a causa d'un problema de salut, segons va al·legar en un burofax enviat aquest matí al consistori palmesà.