14 de octubre de 2019
 • Domingo, 13 de Octubre
 • Sábado, 12 de Octubre
 • 2 de febrer de 2009

  Estaràs censura l'actitud d'Antich sobre el decret i suggereix que s'agilitin els tràmits en tots els sectors

  MADRID, 2 de febrer (EUROPA PRESS)

  La presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, ha subratllat avui que el president del Govern, Francesc Antich, encara no s'ha posat en contacte amb ella per analitzar el decret de mesures urgents per al sector hoteler, i ha remarcat que el seu partit sol·licitarà que es tramiti al Parlament com una Llei ordinària amb la finalitat de "millorar substancialment el seu text".

  A més, la 'número u' del PP balear va suggerir que les mesures per agilitar els tràmits administratius no deuen circumscriure's únicament al sector hoteler, sinó també plantejar estendre aquest punt a la resta de sectors productius.

  "També dir-los que estaria bé que totes les millores per escurçar tràmits burocràtics fossin per a tots els sectors productius, per als pagesos, per als comerciants, per als petits i mitjans empresaris, per als constructors, per als hotelers, per a la indústria i per al sector turístic", va exposar Estaràs.

  Així ho va detallar als mitjans de comunicació després d'assistir a una reunió entre els presidents regionals del PP i el líder del partit, Mariano Rajoy, centrada a analitzar l'actual situació econòmica i el procés de reforma del finançament autonòmic.

  En aquest sentit, va censurar a més a Antich per no haver-se reunit amb "el principal partit de l'oposició" per tractar el decret de mesures urgents per millorar la planta hotelera de la comunitat, de manera que va detallar que el Govern "segueix fent francesa del seu tarannà dolent, i dels seus pocs principis, valors i condicions".

  Per a Estaràs, l'actitud d'Antich revela que les intenció de diàleg expressada durant el seu discurs d'investidura és "zero", de la mateixa manera que la seva "capacitat de tarannà", ja que segons la seva opinió només recorre al diàleg "per necessitat"

  "Per aquesta raó, anirem al Parlament perquè es tramiti com una Llei ordinària, on puguem fer esmenes i puguem millorar substancialment el text", ha emfatitzat la líder del PP balear.