22 de octubre de 2019
 • Lunes, 21 de Octubre
 • 2 de febrer de 2009

  Estaràs critica a Antich per no aplicar mesures d'austeritat i rebaixes fiscals per combatre la crisi

  MADRID, 2 de febrer (EUROPA PRESS)

  La presidenta del PP de les Illes Balears, Rosa Estaràs, ha afirmat avui que la comunitat requereix "polítiques d'austeritat, rebaixes fiscals, així com projectes clars i coherents", aspectes que segons la seva opinió "no s'han posat en marxa" per part del president del Govern, Francesc Antich.

  En declaracions als mitjans de comunicació després de participar a la reunió que van mantenir els presidents regionals del PP amb el líder del partit, Mariano Rajoy, relativa a analitzar la situació de la reforma del sistema autonòmic i la crisi econòmica, Estaràs va qualificar la trobada "d'intens" i en què s'ha posat de manifest que cada dia "hi ha milers de persones que es queden en atur a totes els llocs d'Espanya".

  La presidenta del PP balear va detallar que en el si dels populars es veu "com a principal conseqüència" d'aquesta situació les "polítiques errònies" del Govern presidit per José Luis Zapatero, com revela segons la seva opinió que Espanya "sigui el país més afectada" per l'actual panorama econòmic.

  "Som el país que més aturats té", va exposar Estaràs per detallar que Balears és una de les regions més afectades, "amb moltíssima gent sense treball", ha afegit .

  Sobre la polèmica suscitada pels presumptes seguiments a càrrecs polítics a la Comunitat de Madrid, la presidenta dels populars a Balears ha confiat que aquest assumpte es resolgui "com més aviat" i li sembla "molt bé" la inciativa de crear una Comissió d'Investigació a l'Assemblea madrilenya.