22 de octubre de 2020
26 de juny de 2019

Estaràs s'adhereix a l'intergrup de mars, rius, illes i zones costaneres del Parlament Europeu

Estaràs s'adhereix a l'intergrup de mars, rius, illes i zones costaneres del Parlament Europeu
L'eurodiputada del PP, Rosa Estars - PP - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 26 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'eurodiputada balear del PP Rosa Estars s'ha tornat a adherir a l'intergrup 'Searica' -mars, rius, illes i zones costaneres-, del que va ser vicepresidenta durant la passada legislatura.

Segons ha informat el PP en una nota de premsa, Estars ha expressat la importncia d'aquest grup per treballar "pels interessos de Balears des de l'Eurocambra", ja que l'organisme "garantir que els problemes específics als quals s'enfronten les illes se segueixin tenint en compte en la Unió Europea".

L'intergrup treballa qüestions com la política marítima de la UE, la salut dels seus mars, la defensa dels recursos marins, el transport marítim, el reconeixement de les especificitats de les illes o les estratgies específiques per al Mediterrani o l'Atlntic, entre altres matries.

Des del PP han assegurat que l'eurodiputada balear "ja s'ha posat en marxa" per abordar temes com la connectivitat, innovació o la sostenibilitat, "amb la finalitat de guanyar en competitivitat i compensar els costos per insularitat".

Para leer más