21 de marzo de 2019
 • Miércoles, 20 de Marzo
 • 8 de maig de 2008

  'Evripidis and his tragedies' actuarà avui en Sa Nostra per la inauguració de l'exposició 'Història de l'espuma'

  PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

  El grup de música de cambra 'Evripidis and his tragedies' actuarà avui al centre de Cultura de Sa Nostra amb motiu de la inauguració de l'exposició 'Història de l'espuma'. El grup interpretarà, entre d'altres peces, la música de la banda sonora original composta per a l'esmentada mostra.

  Segons un comunicat, procedent d'Atenes, Evripidis Sabatis va aterrar a Barcelona fa tres anys i des que va iniciar els seus concerts en solitari va enlluernar. La seva capacitat per compondre es nodreix d'una gran tècnica musical, fruit de 14 anys d'estudis de piano i de música de cambra, entre d'altres.

  'Evripidis and his tragedies' produeix una música que ha estat qualificada com 'pop melodramàtic', amb cançons sofisticades que han de veure amb Stephen Merritt com amb Kate Bush, Phil Spector i les girl group bands dels anys seixanta, The Beach Boys o Regina Spektor. El passat però de març el grup musical va editar el seu primer àlbum.

  D'altra banda, l'exposició de Bestué té la música de Evripidis com fil conductor. La mostra consisteix a un vídeo i un centenar de fotografies que expliquen, a partir d'una sèrie d'accions agrupades en nou capítols, com l'artista interactua amb conceptes transcendentals com l'espai físic, la història de l'art, la joventut i la bellesa o la pròpia vida, entre d'altres.

  El projecte 'Història de l'espuma' va ser guardonat a la convocatòria d'ajudes per a la creació artística 2007 de Sa Nostra.