14 de noviembre de 2019
 • Miércoles, 13 de Noviembre
 • 14 de gener de 2009

  Exc sol·licita que s'ampliï el servei d'UCI mòbil de 061 a l'illa d'Eivissa

  EIVISSA, 14 de gener (EUROPA PRESS)

  La diputada d'Eivissa pel Canvi, Marian Suarez], va sol·licitar avui que s'ampliï el servei d'UCI mòbil del 061 a l'illa d'Eivissa de tal forma que en 2010 les UCI d'Eivissa i Sant Antoni estiguin operatives durant les 24 hores del dia tot l'any.

  Segons Suárez, fins a 2008 l'illa comptava amb dues Unitats en Vila i Sant Antoni de les quals "la de Sant Antoni només funcionava 12 hores al dia". Així, ha explicat a Europa Press, el 2008 la conselleria de salut va decidir acordar el funcionament de les dues 24 hores al dia coincidint amb els mesos d'estiu. Per a Suárez "aquest servei és fonamental per atorgar major qualitat de vida als ciutadans" causa per la qual "s'ha demandat des de molts col·lectius".

  Per aquest motiu, l'agrupació ha impulsat dues iniciatives parlamentàries, una d'elles aprovada "amb el suport dels partits que donen suport al Govern i el rebuig del PP", com és una esmena als pressupostos en la qual es demandaven quatre mesos més de servei 24 hores en Sant Antoni, "de manera que aquest any donarà cobertura durant vuit mesos", va esgrimir. La segona és una proposició no de llei que es debatrà en Febrer i en què es demanda que "de de cara a 2010 el servei s'ampliï a tot l'any".