23 de octubre de 2019
15 de juliol de 2008

Expo 2008.- El veterà Dj radicat a Eivissa Deep Josh protagonitza avui una sessió de música electrònica

SARAGOSSA, 15 Jul.. (EUROPA PRESS) -

El veterà Dj radicat a Eivissa Deep Josh protagonitza avui, dimarts 15 de juliol, a les 23.00 hores en l'Amfiteatre 43 de l'Expo 2008 una sessió de música electrònica. Deep Josh és productor del segell discogràfic Applefunk.

A més, Galícia continua amb la programació cultural aquesta setmana amb les actuacions a la Plaça d'Aragó de Deluxe, que amb més de cinc àlbums a la seva esquena s'ha convertit en una referència del pop independent (21.00); The Elles (23.00), la banda liderada per l'actor Luis Tosar i per Lamatumbá (00.00).

Jordània celebra avui el seu dia en Expo Saragossa amb una interessant proposta al balcó de les Cultures, on presenten l'espectacle Jordanian Wedding Zain's Tali en què representaran un casament tradicional en què el folklore del país cobra especial rellevància.

Al balcó de les Músiques avui estarà Dixie Rue del Percebe (19.00). La música d'aquesta banda se centra en el jazz dels anys 20 en Nova [Orleáns] i més en concret prop de de l'estil musical 'Dixieland', fent de la complicitat amb el públic la característica principal de les seves poderoses actuacions en directe; a les 21.00 hores estarà Misteri Elèctric amb el seu particular so barreja de jazz, música étinca, funk o new age. La nit en aquest espai la tanca Aigua Dj's (00.30) que defineixen la seva música com horitzontal, com música 'chill out' per gaudir en estats de calma i absoluta relaxació.

El Cabaret espanyol de Lavie bel amb el Mag Javi com artista convidat (21.30 i 23.15 hores), i la bailaora Sara Barrero (17.30 i 19.15 hores), en la programació, de flamenc seran les propostes de demà al balcó de les Arts Escèniques.

Els visitants d'Expo podran gaudir demà de quatre funcions al balcó dels Nens amb la companyia Luna de Arena (18.00 i 19.30 hores) i el seu espectacle Libèl·lula en el qual un peix volador viatja fins a la Nebulosa Rectangle Quadrat -davant de la incertesa dels terrícoles que creuen que pot ser una amenaça- per descobrir les intencions de semblant núvol d'estrelles que s'acosta a la terra i evitar una guerra que contamini encara més les aigües del planeta.

La companyia El Chon Chón, ofereix l'espectacle 'Els Bufos de la Matiné' (13.15 i 15 hores), un homenatge que la companyia brinda als còmics del cinema mut. Personificats en titelles de guant, Carlitos Chaplín i el Pibe, el Gras i el Prim, són alguns dels quals apareixen fent de les seves en les diferents pantomimes que integren l'espectacle.