20 de septiembre de 2020
28 de juliol de 2019

La família d'un dels guàrdies civils assassinats per ETA a Mallorca organitza una missa en la Catedral

PALMA DE MALLORCA, 28 Jul. (EUROPA PRESS) -

La família de Diego Salvà Lezaun, un dels guàrdies civils assassinats per ETA el 2009 a Palmanova, organitza aquest dimarts a la Catedral de Palma una missa amb motiu del desè aniversari de l'atemptat terrorista que va acabar amb la vida de Salvà i de l'agent Carlos Sáenz de Tejada.

Segons ha informat la família Salvà Lezaun en un comunicat enviat als mitjans, el 30 de juliol de 2019 es complirà el desè aniversari de la pèrdua dels dos agents.

Diego Salvà i Carlos Sáenz van morir per l'explosió d'una bomba-llepassa adherida als baixos d'un vehicle amb distintiu de la Guàrdia Civil, davant de la caserna en Palmanova.

La missa es durà a terme a les 20.00 hores.

ACTE A CALVIÀ

D'altra banda, l'Ajuntament de Calvià ha informat de la celebració aquest dimarts d'un acte en record a Diego Salvà Lezaun i a Carlos Sáenz de Tejada amb motiu del desè aniversari del seu assassinat.

En l'acte, que tindrà lloc a les 10.00 hores al carrer Diego Salvà de Palmanova, es realitzarà un homenatge i, seguint el protocol de la Guàrdia Civil, es realitzarà una ofrena floral en memòria dels dos agents assassinats per ETA.

Para leer más