2 de marzo de 2021
4 de abril de 2008

La Federació de Serveis Públics d'UGT desconvoca la vaga en Justícia després de rebre la citació de Bermejo

MADRID, 4 d'abril (EUROPA PRESS) -

El secretari general de la Federació de Serveis Públics d'UGT, Julio Lacuerda, va anunciar a Europa Press que aquest sindicat desconvoca la vaga que mantenen des del passat dia 4 els funcionaris de Justícia dependents del Ministeri després de rebre la carta en la qual el responsable en funcions d'aquest departament, Mariano Fernández Bermejo, li emplaça demà a una reunió juntament amb el responsables federals de Serveis Públics de la resta de sindicats convocants (CCOO, CSI-CSIF i STAJ).

La corda va explicar que acudirà demà a aquesta reunió amb la vaga desconvocada per part seva, a l'estimar que la trobada reuneix les condicions "tant per contingut, com per compromís i pels principis dels quals part" per aventurar que el conflicte podrà afrontar-se de manera definitiva.

Respecte de les crítiques que aquest matí van abocar contra aquesta Federació els delegats d'UGT en matèria de Justícia, que van dir sentir-se "avergonyits" per la decisió de la seva direcció de desmarcar-se de la vaga, Lacuerda va assenyalar que entén el seu "desconcert perquè han treballat molt i molt bé", si bé segons la seva opinió s'han "precipitat".

Va recordar que UGT és una organització democràtica que accepta la critica i que espera que la situació es pugui resoldre una vegada es solvent el conflicte amb el Ministeri. "En tot el cas el que importants assolir un acord satisfactori per a tots i restituir el servei públic a les ciutadans, i que els funcionaris vegin satisfetes les seves aspiracions".