9 de agosto de 2020
19 de maig de 2010

El Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Mallorca estrenarà 40 pel·lícules entre el 4 i el 13 de juny

PALMA DE MALLORCA, 19 May. (EUROPA PRESS) -

El Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Mallorca estrenarà un total de 40 pel·lícules. Llargmetratges i curts de ficció al costat de documentals, conformaran la proposta.

Segons un comunicat, Alemanya, Les Filipines, els Estats Units, Mèxic, Itàlia, El Regne Unit, Xipre, Portugal, Israel, Xile, França i Espanya, són els països participants en aquesta present edició que arriba carregada de bon cinema amb la finalitat de fomentar el respecte per la diversitat afectiva. Destacats directors i actors de pes internacional es donaran cita a Mallorca per presentar les seves obres a les milers de persones que assisteixen al Festival del Mar.

D'altra banda, el jurat del certamen atorgarà els premis al Millor Llargmetratge, Millor Curtmetratge, Millor Actor, Millor Actriu i Millor Guió. El Festival del Mar és una finestra oberta al món dels sentiments i vicissituds de gais i lesbianes de qualsevol part del planeta, en clau de comèdia, acció, drama, suspens o thriller.

El Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Mallorca rep la col·laboració de Ben Amics, CCOO, Ajuntament de Palma, Departament de Joventut i Igualtat del Consell Insular de Mallorca, Fundació Mallorca i INESTUR, entre d'altres entitats.