25 de octubre de 2020
11 de abril de 2019

El festival 'Maremagnvm' ofereix fins al diumenge activitats dedicades a la cultura clàssica

El festival 'Maremagnvm' ofereix fins al diumenge activitats dedicades a la cultura clàssica
CONSELL DE MALLORCA

PALMA DE MALLORCA, 11 Abr. (EUROPA PRESS) -

La cinquena edició del festival 'Maremagnvm' oferir des d'aquest dijous fins al diumenge, 14 d'abril, activitats dedicades a la cultura clssica entre les quals destaquen, per exemple, la conferncia d'aquest dijous a les 20.00 hores de l'escriptor Santiago Posteguillo en el Caixa Forum, sota el títol 'Julia Domna i l'imperi rom'.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, aquesta edició ha crescut en espais i activitats per a tots els públics i, així mateix, com a novetat inclou un programa d'activitats per celebrar el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Histrics, que es commemora el 18 d'abril.

"Quan va néixer 'Maremagnvm' fa cinc anys ho va fer amb cinc tallers al Castell de Bellver, l'any següent vam venir al pati de la Misericrdia i no hem parat de créixer de manera exponencial", ha explicat l'impulsor del festival Pep Campillo.

A més, hi haur la taula rodona 'Divulguem el patrimoni. Patrimoni i segle XXI', que comptar amb la participació de directors de diferents festivals sobre el món clssic com Tarraco Viva i experts en la divulgació d'aquest patrimoni.

També es projectar el documental 'Grcia en l'aire' de l'expert hellenístic Pedro Olalla el diumenge, 14 d'abril, a les 17.00 hores en el Teatre Catalina Valls.

Les activitats programades se celebraran en el Museu de Mallorca, el Centre Cultural la Misericrdia, jaciments i necrpolis com l'Alzineret (Pollena) i la ciutat romana de Pollentia, entre uns altres.