18 de marzo de 2019
5 de agost de 2008

La Fundació Biodiversitat invertirà en cinc projectes mediambientals a Balears

PALMA DE MALLORCA, 5 Ag. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Biodiversitat destinarà ajudes per a cinc projectes mediambientals destinats a fomentar activitats d'investigació i preservació en parcs nacionals i reserves de Biosfera, al costat de la protecció de les espècies pròpies de l'arxipèlag

Entre ells es troben les iniciatives per a la conservació del milà real al Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) amb un import de 65.315 euros.

Un altre dels programes finançats per aquest organisme dependent del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí és el cas de les mesures per la custòdia del territori mitjançant una xarxa d'agroturisme en la Sierra de Tramuntana o la conservació del Voltor Negre per valor de 53.089 euros.

També se sufragarà l'estudi sobre els efectes del canvi global sobre la biodiversitat marina del Parc Nacional de Cabrera per part del Consell Superior d'Investigacions Científiques per valor de 32.479 euros.

Finalment, la Fundació Biodiversitat finançarà les mesures encaminades a la conservació de les praderies de poseidònia marina amb la integració de xarxes de control per import de 74.935 euros.