26 de enero de 2020
 • Sábado, 25 de Enero
 • 11 de febrer de 2010

  La Fundació de Turisme d'Eivissa presenta a Alemanya l'oferta de cicloturisme i senderisme que alberga l'illa

  EIVISSA, 11 Febr. (EUROPA PRESS)

  La Fundació de Turisme d'Eivissa és present a la fira Reisen d'Hamburg (Alemanya), que s'està celebrant des d'ahir i tancarà les portes diumenge, i en què tenen un protagonisme destacat els destins amb una oferta de turisme actiu, especialment de productes amb una demanda creixent a Alemanya, com el senderisme o el cicloturisme.

  En aquesta fira, que reuneix a 1.000 expositors de 80 països diferents, la gerent de la Fundació de Turisme d'Eivissa, Carmen Sánchez, promociona entre agents de viatges i operadors turístics alemanys l'oferta de cicloturisme i senderisme de l'illa per al 2010.

  Per aquest motiu, la gerent va mantenir avui una reunió amb periodistes alemanys als qui va presentar el nou fullet de rutes de senderisme editat en alemany. En aquesta presentació, han assistit 17 mitjans de comunicació, Carmen Sánchez va estar acompanyada pel senderista i escriptor Hans Losse, i per la responsable de la Fundació al mercat alemany, Neus Tur.

  Carmen Sánchez i Hans Losse van mostrar a la premsa alemanya els paratges que poden descobrir gràcies a les nou rutes, aptes per a turistes de totes les edats, en les que a més de gaudir del paisatge, els aficionats a caminar també podran conèixer diversos punts d'interès a cadascun dels itineraris. Aquesta nova publicació també s'ha editat en castellà, català, anglès, italià i francès.

  Paral·lelament, la Fundació viatjarà des d'Hamburg a Münich, on se celebra la fira internacional 'F.r.e.e.', que obre les portes del 18 al 22 de febrer sota el lema "Esports, viatjar, diversió". En aquest marc, la Fundació també va a promocionar tota l'oferta esportiva d 'Eivissa.