19 de octubre de 2019
 • Viernes, 18 de Octubre
 • 14 de març de 2008

  GESA-Endesa organitza avui una jornada de formació sobre comunicació i atenció al client

  PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

  La companyia elèctrica GESA-Endesa organitza avui una jornada de formació per a treballadors sobre comunicació i atenció al client, amb l'objectiu de fomentar l'alt rendiment personal, així com "element crític" per augmentar els nivells de satisfacció dels clients, ajustant-lo tant com sigui possible a les seves necessitats.

  Segons ha informat la companyia en un comunicat, GESA-Endesa ofereix al personal d'atenció al client recursos per comprendre "la necessitat de saber gestionar les relacions amb els clients que no estan satisfets" i de tenir una actitud receptiva per poder negociar amb ells.

  Alhora, s'han realitzat deu tallers de treball en desenvolupament d'habilitats de negociació, que han estat gaudits per 112 professionals d'Endesa, tots ells amb gran acceptació i èxit. Els temes que es tracten en les sessions es divideixen en temes com la comunicació com relació; el conflicte comunicatiu; la gestió emocional i l'impacte i la influència.

  La importància d'aquestes jornades es veu reflectida en el fet que el 2007, el 80 % de les reclamacions que es van rebre a l'Oficina del Defensor del Client es van resoldre mitjançant un procés de mediació.

  Aquestes jornades que s'han realitzat a Barcelona, Sevilla, Màlaga, Illes Canàries, Saragossa i Palma, amb la intenció de millorar l'atenció al client i estendre el mètode de la mediació com a fórmula preferencial per resoldre de manera satisfactòria les reclamacions rebudes.