12 de noviembre de 2019
 • Lunes, 11 de Noviembre
 • 13 de gener de 2010

  Una gimcana, torrades i concerts commemoraran la festivitat de Sant Sebastià 2010

  PALMA DE MALLORCA, 13 Ene. (EUROPA PRESS) -

  Amb motiu de les festes patronals de Palma, Sant Sebastià, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma, a través dels diferents serveis, ha organitzat una sèrie d'activitats, com torrades, concerts i una gimcana.

  Així, des del servei Dinamo s'ha organitzat la III edició de la gimcana anomenada 'Operació Dinamita', dirigida als joves de Palma d'entre 12 i 30 anys. La iniciativa té com a objectiu que els joves de Palma s'involucrin en les festes de Sant Sebastià a través d'aquesta activitat i d'una manera "divertida i entretinguda", ja que es podrà utilitzar les bicicletes, els patins i els monopatins per participar.

  En aquest sentit, les proves de la gimcana, que tindrà lloc el pròxim dia 23 al parc de ses Estacions, consistiran el temes relacionades amb la cultura popular de Palma i Sant Sebastià.

  D'altra banda, el Casal Llevant portarà a terme, divendres que ve, una torrada sota el lema 'La Festtià' per commemorar el patró de Palma amb música en directe a càrrec de Armored Souls i Dirty Shirts, jocs, activitats obertes, projeccions i exhibicions de balls.

  Alhora, el Casal Nord, farà demà un fogueró per també commemorar la festivitat de Sant Sebastià i donar a conèixer als ciutadans i joves de Palma, les instal·lacions del Casal i la programació que desenvolupen.

  Finalment, el Casal Litoral, portarà a terme l'exposició fotogràfica 'Joves Cooperants' a partir de dilluns que ve. Aquesta mostra pretén sensibilitzar als nens i joves de Palma sobre els costums d'altres cultures i la manera de viure. El casal, d'aquesta manera fomenta el programa de cessió d'espais a joves artistes que vulguin donar a conèixer les seves obres.