18 de noviembre de 2019
 • Domingo, 17 de Noviembre
 • Sábado, 16 de Noviembre
 • 14 de juliol de 2010

  Globalia crea la divisió de receptiu turístic Incoming Services, a càrrec d'Emilio Rivas

  MADRID, 14 Jul. (EUROPA PRESS) -

  El grup Globalia ha posat en marxa una nova divisió de negoci dedicada al receptiu turístic, anomenada Globalia Incoming Services, que prestarà servei a tot el món, tant a les diferents divisions del grup com, en un futur pròxim a tercers clients, segons ha informat avui en un comunicat.

  El president de Globalia, Juan José Hidalgo, ha nomenat director general de la nova divisió a Emilio Rivas, fins ara sotsdirector general de Jumbo Tours.

  Hidalgo ha destacat que amb la creació de la divisió Incoming, Globalia continua creixent "tot i les difícils circumstàncies que afronta l'economia mundial i la del sector turístic en general".

  "I creix com sempre ho ha fet: enriquint la cadena de valor de les seves empreses i oferint a tercers serveis professionals d'alta qualitat", ha subratllat.

  Globalia Incoming Services, que començarà a operar aquest mateix estiu a Espanya, Amèrica, Carib i Nord d'Àfrica, ve a completar les activitats turístiques del grup, que té la companyia aèria Air Europa, l'operador turístic Travelplan, 1.500 oficines de Viatges Falcó/L'Equador, una cadena hotelera i una empresa de serveis deterra aeroportuari, entre d'altres activitats.

  "Amb un receptiu de primer nivell, Globalia tanca el cercle de les seves activitats turístiques", ha assenyalat el nou director general, Emilio Rivas.

  "Era la peça que faltava per completar el puzle, la que permetrà a Globalia atendre als seus clients a tot el món amb l'elevat estàndard de qualitat que garanteix el seu nom", va recalcar.

  Emilio Rivas porta 16 anys d'activitat professional en el sector del receptiu. Durant els últims tres ha estat sotsdirector general de Jumbo Tours, gestionant més de dos milions de passatgers a l'any pertanyents als grups turístics més importants d'Europa.

  Nascut a Salamanca el 1969, va cursar estudis universitaris de Màrqueting i Gestió Comercial a Madrid. El seu primer treball ha estat precisament en Air Europa, fa ja 20 anys.

  Durant la seva vida professional ha viscut a Madrid, Tenerife i Palma de Mallorca, ocupant càrrecs de responsabilitat sobre mercats turístics tan diferents com Canàries, Balears, Costes Espanyoles, Marroc, Carib, Itàlia i França.