17 de junio de 2019
 • Domingo, 16 de Junio
 • Sábado, 15 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  El GOB denuncia obres il·legals al mollet de Cala Tuent

  Sol·liciten la investigació de les obres i informació sobre les concessions atorgades als promotors

  El GOB denuncia obres il·legals al mollet de Cala Tuent
  GOB

  PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) ha presentat aquest dilluns una denúncia davant Demarcació de Costes per l'existència d'obres d'ampliació i remodelació al mollet de Cala Tuent "suposadament il·legals", segons ha informat l'entitat.

  Segons han recordat, les obres necessiten una concessió administrativa per a l'ocupació del domini públic marítim terrestre que no consta, per la qual cosa des del GOB han assenyalat que "tot fa sospitar que la seva construcció és clarament il·legal".

  Per això, l'entitat ecologista ha sol·licitat la "actuació immediata" a Costes i la coordinació entre administracions per "regular i vigilar" les actuacions dins del Domini Públic Marítim Terrestre.

  EXCURSIONS TURÍSTIQUES

  Així mateix, l'entitat ha apuntat que les ampliacions del mollet preveuen facilitar l'embarcament de passatgers per a empreses de barques dedicades a la realització d'excursions turístiques des del Port de Sóller fins a Sa Calobra, que, segons el GOB, ara ampliarien l'oferta fins a Cala Tuent.

  "El que fins ara era una platja tranquil·la i familiar en el cor de la Serra de Tramuntana té ara el perill de convertir-se a una altra zona massificada de la costa", han alertat. "Aquesta és una més de les milers d'actuacions irregulars i il·legals que, gairebé de manera sistemàtica, es produeixen per tot el litoral i la costa de Mallorca", han resolt.

  Contador

  Lo más leído