29 de febrero de 2020
12 de agost de 2008

González Pons, convençut de què el PP balear "es mostrarà a favor de la transparència" en el cas de Turisme Jove

VALÈNCIA, 12 d'agost (EUROPA PRESS)

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha assenyalat avui que desconeix les decisions adoptades pels populars de les Illes Balears respecte la detenció d'alts càrrecs de l'època del Govern de Jaume Matas (PP). Tot i això, es va mostrar convençut de què "es mostrarà a favor de la transparència" i va garantir que el PP col·laborarà amb la Justícia en la investigació de la trama de corrupció del Consorci Turisme Jove.

González Pons es va expressar d'aquesta manera preguntat en una roda de premsa a València per la posició dels populars respecte la detenció de sis antics alts càrrecs del Govern balear de Jaume Matas (PP) per un presumpte delicte de malversació de cabals públics i suborn.

En aquest sentit, va assegurar que el PP col·laborarà amb la Justícia. "Colaborarem tot el que hàgim de col·laborar", va dir, recalcant que perquè les pràctiques irregulars "han de perseguir-se amb independència del partit polític al qual pertanyin les persones que les poguessin haver comès". "Puc assegurar que el PP no tolera pràctiques administratives irregulars", va postil·lar.