26 de febrero de 2021
14 de març de 2008

El Govern aposta per fomentar un consum solidari entre els ciutadans de les Illes

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)-

El director general de Consum, Diego González, va apostar avui per fomentar el consum de caràcter solidari entre la població balear, amb l'objectiu d'inculcar una consciència de "justícia social" a l'hora d'adquirir els productes de procedència internacional.

L'objectiu és "estendre" la idea que la producció s'ha fet d'acord amb uns "drets socials dels treballadors i cuidant el medi ambient on s'han fabricat", a fi que el consumidor sigui conscient que ha d'existir una "igualtat de drets dels treballadors" amb els països d'origen dels productes.

Així ho va manifestar González durant les jornades sobre 'Consum Solidari' que han tingut lloc avui a Can Campaner, amb motiu de la celebració demà dissabte del Dia del Consumidor, per al qual està prevista una altra taula rodona sobre 'Arbitratge de consum'.

En el marc d'un consum responsable i just, va apuntar també l'aposta decidida de l'executiu autonòmic per promocionar el consum dels productes autòctons, que han estat elaborats a les Illes.

Amb motiu de la celebració del Dia del Consumidor, que rememora la primera Llei de defensa dels drets dels consumidors i usuaris, s'instal·larà una carpa informativa al Passeig del Born de Palma, on els ciutadans posarà acudir per saber millor quins són els seus drets.