8 de abril de 2020
19 de setembre de 2008

El Govern autoritza 870.000 euros per treure a concurs la contractació de l'auditoria de les autovies d'Eivissa

PALMA DE MALLORCA, 19 de setembre (EUROPA PRESS)

El Consell de Govern va aprovar avui, a proposta de la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques, atorgar una autorització prèvia per disposar de 870.000 euros amb el propòsit de treure a concurs la contractació de l'auditoria de les autovies d'Eivissa.

Així ho va explicar en roda de premsa posterior, la portaveu de l'executiu balear, Joana Barceló, qui, a més, va detallar que l'import previst serà destinat a auditar tècnica i econòmicament les obres 'Nou accés a l'aeroport d'Eivissa' i 'Desdoblament de la carretera Eivissa-Sant Antoni'.

Barceló va revelar que es podran conèixer les conclusions de l'auditoria a mitjans del mes de juny de 2009. L'aprovació de la despesa cal atenent a l'article 2 del Decret 147/200, de 10 de novembre, sobre la contractació de les Balears, que disposa que l'òrgan de contractació necessita d'autorització prèvia del Consell de Govern quan el pressupost del contracte sigui superior a 500.000 euros o a la quantia que fixi la llei de Pressupostos generals de la Comunitat.