24 de octubre de 2020
20 de maig de 2008

El Govern, CAEB, UGT i CCOO signen demà, en presència de la Ministra, el Pacte per un habitatge adequat i assequible

PALMA DE MALLORCA, 20 de maig (EUROPA PRESS)

El Govern, la CAEB i els sindicats signaran demà el Pacte per un habitatge digne, adequat i assequible, que preveu diferents mesures dirigides a facilitar l'accés de la ciutadania a un domicili, especialment als joves, després que fa dues setmanes fos aprovat per la Taula d'Ocupació i Cohesió Social de les Balears.

Amb motiu de la firma, la ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, es desplaçarà demà a Balears per mantenir una reunió amb el president del Govern, Francesc Antich, amb l'objectiu de conèixer la situació actual de l'habitatge en la Comunitat.

La reunió donarà començament a les 10.00 hores i, una vegada finalitzada, a les 11.00 hores, la ministra assistirà a la firma del Pacte per l'habitatge, a la qual també hi acudirà el conseller del ram, Jaume Carbonero, i serà subscrit pel president, la CAEB, UGT i CCOO.

Així, les diferents mesures que es portaran a terme en virtut del Pacte han estat consensuades entre Govern, patronals i sindicats, als quals l'executiu agraeix el diàleg exercit en la matèria.