20 de octubre de 2019
 • Sábado, 19 de Octubre
 • 13 de agost de 2019

  El Govern col·laborarà amb l'Oficina Anticorrupció en la gestió de la informació de càrrecs públics

  El Govern col·laborarà amb l'Oficina Anticorrupció en la gestió de la informació de càrrecs públics
  El secretari autonòmic, Jesús Jurado (2d); el director de l'Oficina Anticorrupció, Jaume Far (3d); la directora general de Transparència, Marina Crespí, i el cap de l'àrea d'Ètica Pública, Prevenció i Integritat de l'Oficina Anticorrupció, Tòfol Milán.CAIB

  PALMA DE MALLORCA, 13 Ago. (EUROPA PRESS) -

  La Secretaria de Memòria Democràtica i Bon Govern i l'Oficina Anticorrupció col·laboraran en la gestió de la informació dels càrrecs públics per garantir la seva actualització al portal de transparència del Govern.

  Segons ha informat la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització en una nota, aquest dimarts s'han trobat ambdues institucions en una reunió que ha servit per analitzar la "necessària coordinació" que ha d'haver-hi entre ambdues.

  Al llarg de la trobada, s'han abordat aspectes de coordinació com l'accés per part de la Direcció general de Transparència a les declaracions de béns i activitats dels càrrecs públics del Govern. Aquesta informació la gestiona directament l'Oficina Anticorrupció i, segons han indicat, ha de figurar al Portal de Transparència del Govern.

  L'objectiu de la Secretaria Autonòmica, segons han informat, és que aquesta informació estigui el "més actualitzada possible" respectant la normativa de Protecció de Dades. En aquesta línia, també han parlat de la "necessitat d'optimitzar recursos i de simplificar la tramitació i la gestió d'aquesta informació".

  A la reunió han assistit el secretari autonòmic, Jesús Jurado, el director de l'Oficina Anticorrupció, Jaume Far, la directora general de Transparència, Marina Crespí, el cap d'àrea d'Ètica Pública, Prevenció i Integritat de l'Oficina Anticorrupció, Tòfol Milà i el cap de l'equip tècnic, Toni Oliver.