27 de febrero de 2021
4 de juny de 2008

Govern i Consell presenten el Pla de Conciliació de la Vida Laboral i Familiar que beneficia a 2.373 famílies pitiüses

EIVISSA, 04 de Juny (EUROPA PRESS)

La consellera de Treball i Formació, Margarida Nájera, ha anunciat avui que l'aplicació durant aquest estiu del 'Pla de Conciliació de la Vida Laboral i Familiar' cobrirà les necessitats d'un total de 2.373 famílies de les Pitiüses i generarà 60 llocs de treball.

Es tracta d'un projecte que Nájera va titllar de "prioritari" i que s'impulsarà gràcies a una inversió de més de 600.000 euros, dels quals 500.000 s'aplicaran a Eivissa i 100.000 a Formentera.

"Vetllar perquè les famílies pitiüses puguin compatibilitzar les seves obligacions professionals durant a l'estiu amb l'atenció als seus nens o persones dependents al seu càrrec és una premissa que compartien avui responsables d'ajuntaments, Consell Insular d'Eivissa i Govern", segons va exposar la titular de Treball.

Per poder accedir a una d'aquestes places, Nájera va agregar que les persones interessades "s'hauran d'acostar al seu ajuntament corresponent i complimentar la fitxa que en el mateix li lliurin". Per a això hauran d'acreditar tenir al seu càrrec menors de 14 anys o persones grans dependents.

Es tracta d'una iniciativa per a la que s'invertiran 2,1 milions d'euros en totes les illes i que atendrà a 9.338 persones a Balears.

Les famílies monoparentals i biparentals que treballin en hosteleria i que tinguin horaris incompatibles amb l'atenció als seus fills o que estiguin en risc d'exclusió social o laboral i precisin impartir cursos o acollir-se a la xarxa de serveis socials tindran prioritat en el seu accés.