30 de septiembre de 2020
18 de desembre de 2009

El Govern declara l'ocupació urgent de terrenys per desenvolupar el Pla Director de l'Aeroport de Menorca

MENORCA, 18 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Ministres ha declarat avui l'ocupació urgent dels terrenys necessaris per al desenvolupament del Pla Director de l'Aeroport de Menorca, amb una superfície de 15.562 metres quadrats distribuïts en nou parcel·les de propietat privada, vuit de les quals s'ubiquen a Maó i una parcel·la, a Sant Lluis.

D'una banda, està previst fer l'obra d'actualització de la urbanització de la zona de serveis al passatger. Mentre que d'altra banda es realitzarà l'adequació del camp de vols a les normes tècniques d'aeròdroms civils.

L'actualització de la urbanització de la zona de serveis al passatger consisteix al desenvolupament d'una parcel·la pavimentada de 6.000 metres quadrats de superfície total, destinada a serveis de taxi i autobusos en remot.

En el que respecta a l'adequació del camp de vols a les normes tècniques d'aeròdroms civils, es realitzarà l'ampliació de la franja de pista 01L/19R fins a una distància de 150 metres a cada costat de l'eix i la seva prolongació, així com es procedirà a l'ampliació i regularització de l'anivellament de l'Àrea de Seguretat d'Extrem de Pista ([RESA]).