26 de mayo de 2019
17 de maig de 2019

El Govern destina 13.000 euros a la Fundació +34 que ajuda els balears presos en un país estranger

El Govern destina 13.000 euros a la Fundació +34 que ajuda els balears presos en un país estranger
EUROPA PRESS

PALMA DE MALLORCA, 17 May. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres --a proposta de la Conselleria de Presidència-- atorgar una subvenció de 13.000 euros a la Fundació +34 perquè aquesta pugui prestar ajuda humanitària i donar suport als ciutadans de Balears que es troben presos en un país estranger, durant l'any 2019.

Segons ha informat la portaveu de l'Executiu autonòmic, Pilar Costa, la inversió es destinarà a afavorir les condicions físiques i psíquiques de les persones empresonades, a aconseguir informació sobre la seva situació jurídica, a informar a les famílies sobre el seu estat de salut i facilitar-los assistència mèdica amb periodicitat, entre altres accions.

La col·laboració complementa el treball de l'Administració de l'Estat --que és la que té la competència-- i es va iniciar arran d'una proposició no de llei aprovada pel Parlament en 2016. En aquest sentit, és el tercer any que el Govern col·labora amb l'associació, que va rebre 10.500 euros l'any 2017 i 12.000 euros l'any 2018.

D'altra banda, també s'ha aprovat la concessió d'una subvenció de 20.000 euros a l'associació sense ànim de lucre Centre per la Gestió Ètica de l'Empresa (Eticentre) que finançarà les despeses derivades d'un projecte de responsabilitat social corporativa per a petites i mitjanes empreses.

Per a això, Eticente realitza activitats per difondre "bones pràctiques empresarials" sobre responsabilitat social empresarial (RSE), desenvolupa activitats formatives i de suport a la implantació de mesures de RSE en les empreses associades i impulsa iniciatives conjuntes de RSE, entre altres aspectes.

Contador

Para leer más


Lo más leído