23 de enero de 2020
11 de febrer de 2010

El Govern diu que la "fortalesa" de l'economia espanyola està "fora de tot dubte" malgrat els "atacs especulatius"

PALMA DE MALLORCA, 11 Feb. (EUROPA PRESS) -

La ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, ha subratllat avui que la "fortalesa" de l'economia espanyola està "fora de tot dubte", amb independència dels "atacs especulatius dels quals hem estat víctima els últims dies", ja que, segons ha remarcat, el Govern "confia en aquest país i sap on vol estar".

Després de signar sis acords amb el Govern balear per destinar 7 milions d'euros per construir o millorar 336 pisos a Balears i reformar La Misericòrdia de Palma, Corredor va apel·lar a la "responsabilitat" de tots els grups polítics, als quals ha demanat que tinguin "absoluta confiança" a l'Executiu central, respecte a la "fortalesa" de l'economia espanyola.

Així, ha manifestat que malgrat que el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero s'enfronta amb "grans reptes", té "clara la ruta i sap on vol anar i com fer-ho. A més, ha afegit que l'Executiu també té confiança en els agents econòmics i socials, tenint en compte que els empresaris i els treballadors "han demostrat que estan a l'altura del que l'Estat necessita d'ells".