7 de junio de 2020
11 de desembre de 2008

El Govern no té constància de cap queixa del Consell de Menorca per obres de la nova terminal de l'aeroport

MADRID, 11 de desembre (EUROPA PRESS)

El Govern espanyol assegura que "no té constància" que el Consell de Menorca hagi formulat cap queixa relacionada amb les obres d'ampliació de l'aeroport i detalla que Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (AENA) "no va a suportar cap cost suplementari" pels desperfectes soferts en la nova terminal domo conseqüència de l'esfondrament del sostre.

Així ho exposa l'executiu en resposta a les preguntes parlamentàries formulades pel diputat del PP per les Balears al Congrés, Juan Carlos Grau, qui va sol·licitar informació sobre el cost addicional que hagués implicat la reparació aquest fet i per la possibilitat de possibles queixes elevades des del Consell per les obres d'ampliació de la nova terminal.

La iniciativa es refereix a l'ensorrament de part de l'estructura del sostre que s'ha produït durant les obres de la nova terminal i que va provocar tres ferits de diversa consideració durant el període d'execució de les obres.

En relació amb una altra de les preguntes, el Ministeri de Foment detalla que la revisió salarial de l'IV Conveni Col·lectiu d'AENA recull el plus d'insularitat per als treballadors destinats a l'aeroport de Menorca, d'acord amb les retribucions actualitzades en 2008.