6 de marzo de 2021
18 de desembre de 2009

Grimalt declarar com a imputat en l'Operació Maquillatge

PALMA DE MALLORCA, 18 Dic. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Interior, Miquel Àngel Grimalt, ha iniciat aquest matí la seva declaració davant del titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Palma, Juan Ignacio Lope Sola, per la seva presumpta implicació en l'Operació Maquillatge, una peça separada del cas Son Oms, en què el Grimalt està encausat per presumptes irregularitats administratives en l'autorització de diversos pagaments a una productora.

Així, Grimalt ha arribat amb aspecte tranquil cap a les 11.40 hores als jutjats de Via Alemanya i ha començat a declarar a les 12.45 hores. A la seva arribada es va mostrar serè i no va voler fer declaracions. Durant la seva declaració davant del jutge estaran presents el Fiscal Anticorrupció, Juan Carrau, i nombrosos advocats.

Grimalt, assistit pel lletrat Josep de Luis, ocupava en la passada legislatura el càrrec de coordinador de Serveis Generals del Consell i està la justícia el relaciona amb l'autorització irregular de pagaments a la productora Studio Mitjana, pertanyent a Alfredo Conde, presumpte testaferro del diputat del Grup Mixt Bartomeu Vicens.