12 de noviembre de 2019
 • Lunes, 11 de Noviembre
 • 29 de juliol de 2009

  Grip.- Agències de Viatges alemanyes animen als turistes a no cancel·lar els seus viatges perquè això no pararà la seva

  PALMA DE MALLORCA, 29 Jul. (EUROPA PRESS) -

  L'Associació Alemanya d'Agències de Viatges es va pronunciar avui en relació amb les possibles cancel·lacions que es produeixen per causa de la Grip A i ha animat als turistes a no suspendre les vacances previstes, ja que la restricció dels viatges tindria un "efecte mínim" en la propagació del virus, i "no ajudaria a parar la seva expansió a escala mundial".

  Una tesi defensada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que no aconsella la cancel·lació de viatges, ja que la Grip A no es troba "limitada a un sol país", sinó que es tracta d'un "fenomen global", de manera que "un contagi mundial és possible", afegeix el seu president, Klaus Laepple.

  A través d'un comunicat, les agències de viatge alemanyes remarquen que el virus està estès a escala mundial, de manera que "no importa on ens trobem, si a Alemanya, Espanya o els Estats Units".

  Fa poc, el diari alemany Bild ha publicat en les seves pàgines informacions de caràcter alarmista sobre la suposada propagació de la Grip A entre turistes alemanys que havien visitat Mallorca. Des del Govern es van apressar a llançar un missatge de tranquil·litat que pogués frenar la percepció errònia que a l'illa s'eren produint contagis de manera significativa, alguna cosa que hauria disparat les cancel·lacions.

  Així, el comunicat de l'Associació Alemanya d'Agències de Viatge suposa un reconeixement a Balears en aquest sentit.

  Finalment, l'Associació recorda que és molt important tenir en compte les normes d'higiene bàsiques com rentar-se les mans regularment, evitar les aglomeracions i el contacte amb persones malaltes que puguin contaminar-nos.