18 de octubre de 2019
 • Jueves, 17 de Octubre
 • 7 de setembre de 2009

  Grupotel s'adhereix al programa Incorpora de "La Caixa" per fomentar la contractació de persones en risc d'exclusió

  El programa ha facilitat un lloc de treball a 635 persones amb dificultats per trobar una ocupació a les Illes gràcies a la col·laboració de 228 empreses

  PALMA DE MALLORCA, 7 setembre (EUROPA PRESS)-

  Grupotel, una de les grans empreses hoteleres de Balears, s'ha adherit al programa Incorpora per impulsar accions concretes que afavoreixin la incorporació de persones en risc o situació d'exclusió -com són els aturats de llarga durada, dones víctimes de violència de gènere, immigrants, persones amb discapacitat- al món laboral i promoure la responsabilitat social empresarial.

  A través d'aquest acord, Grupotel se suma a una iniciativa que ha permès la incorporació al món laboral de 635 persones en risc d'exclusió social a les Illes gràcies a la col·laboració de 228 empreses. Alhora, un total d'onze entitats socials col·laboren amb Incorpora, que compta també amb una xarxa de 12 tècnics en inserció laboral.

  Segons ha informat a Europa Press l'entitat, l'Obra Social de "La Caixa" i Grupotel han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual l'empresa hotelera, que té una trentena d'establiments a les Illes, s'uneix al programa destinat al foment de l'ocupació entre els col·lectius més desafavorits.

  La primera iniciativa promoguda conjuntament són unes jornades de formació per a dones en situació o risc d'exclusió social. Durant tres dies, les 15 participants faran pràctiques reals en un dels establiments de Grupotel, amb l'objectiu que es familiaritzin amb el funcionament d'un hotel.

  Grupotel té 34 hotels d'entre tres i cinc estrelles, repartits entre Mallorca, Menorca i Eivissa.

  COMPROMÍS AMB LES NECESSITATS SOCIALS

  Aquest any, "La Caixa" ha assignat a l'Obra Social una dotació de 500 milions d'euros com constatació, ara més que mai, del seu compromís amb les necessitats de les persones, amb l'objectiu fonamental de "donar oportunitats a les persones".