25 de junio de 2019
 • Lunes, 24 de Junio
 • 11 de juny de 2019

  Un guàrdia civil diu que la víctima de Cala Millor tenia els braços "com si haguessin tallat pernil"

  Els agents van trobar diversos ganivets, un d'ells ocult entre dos matalassos en el dormitori

  Un guàrdia civil diu que la víctima de Cala Millor tenia els braços "com si haguessin tallat pernil"
  ISAAC BUJ - EUROPA PRESS

  PALMA DE MALLORCA, 11 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El guàrdia civil que va realitzar la primera intervenció a la casa de Cala Millor on presumptament va ser assassinat un alemany de 70 anys el 2016 ha indicat que van trobar a la víctima amb "els braços com si haguessin tallat pernil", amb "l'os completament net", una descripció que ha corroborat un policia local que també va estar present.

  Així s'ha expressat el testimoni durant la segona sessió del judici, en el qual s'asseu en la banqueta l'esposa del mort, una dona russa de 49 anys, per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament. La Fiscalia l'acusa d'haver calmat al seu marit, haver-li tallat trossos de carn i pell i donar-los-hi als gossos animant-los que el mosseguessin. Demana per a ella 25 anys de presó.

  Els agents es van presentar en el domicili després de rebre un avís del 112. La trucada al servei d'emergència procedia d'un tercer, pel que sembla perquè feia temps que no veia a l'ancià. Per aquest motiu, el dispositiu esperava trobar-se solament amb un cas d'indisposició.

  En arribar, van trobar la casa tancada i ningú contestava a l'intèrfon. Un dels agents ha indicat que va percebre mala olor, "olor de cadàver". Van estar estudiant com entrar i van trobar una finestra corredissa per la qual accedir. Van cridar els Bombers, que mai van arribar. Quan el guàrdia civil va intentar obrir la finestra va veure a un dels gossos del matrimoni dirigint-se cap a ell i la va tancar.

  Quan l'enllaçador municipal es disposava a atrapar al ca, la dona es va incorporar des de darrere d'un sofà i el funcionari va advertir que en el sòl hi havia uns peus, esteses, que no podien ser de la dona.

  Segons els agents, el cos estava en el saló, cap per avall, semi-nuu, presentava ferides punxants en les cames i marques en el tòrax. I en els braços, del colze fins al canell, pràcticament no tenia carn, sinó que l'os estava al descobert.

  GANIVET ENSANGONAT EN EL TERRA DEL SALÓ

  Els agents han assenyalat que van trobar diversos ganivets a la casa, en el terra del saló -ensangonat-, sobre uns fogons en la cuina i en el dormitori, on entre dos matalassos es va trobar un ganivet dentat que segons la brigada científica coincidia amb algunes de les lesions en el cadàver. També es va trobar un drap amb sang.

  Els policies que han comparegut han descrit una escena sagnant, amb abundants taques de sang en el saló, en el bany i especialment en el dormitori. El tinent de la Guàrdia Civil que va instruir el cas ha indicat que la brigada científica li va informar que en les parets hi havia projeccions de sang que només podien ser causades per un llançament de carn.

  EL GOS PIT BULL ESTAVA TANCAT EN EL BANY

  El gos que estava solt per la casa quan van arribar els funcionaris, i que els va rebre bordant, era Linda, una femella de Stafford americà. L'enllaçador ha declarat que tenia taques de sang i ha apuntat que l'animal estava visiblement alterat i amb actitud defensiva.

  La parella tenia un altre gos, Lord, un pit bull americà de major grandària que la femella. Va ser oposat tancat en el bany. Cal recordar que l'acusada, en la primera sessió del judici, va negar haver intervingut en la mort del seu marit, si no que va sostenir que va ser atacat espontàniament pel gos. Segons la seva versió, ella va intentar tancar al pit bull en el bany però abans que pogués tancar la porta l'animal s'hauria abalançat sobre l'ancià i l'hauria arrossegat per la casa.

  El 2018, els gossos van ser sostrets de la gossera municipal de Sant Llorenç.

  L'ACUSADA PRESENTAVA "CANVIS D'HUMOR"

  L'acusada, que no va intentar fugir dels agents, estava "desorientada". Segons els policies, presentava "canvis d'humor": en un moment estava "somrient" i al següent "plorava".

  L'acusada preguntava "què havia passat", "deia que era mentida" que el seu marit estigués mort, i "que ella no havia estat", els insultava i alternava paraules en rus. Va ser detinguda per la Guàrdia Civil i traslladada a un centre mèdic.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído