11 de noviembre de 2019
8 de març de 2019

Un home es talla robant a un cotxe aparcat a l'Hospital de Manacor i acudeix a urgències

Va deixar una reguera de sang des del cotxe fins a la porta d'urgències i després va ser expulsat del centre per la seva agressivitat

PALMA DE MALLORCA, 8 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha detingut un home de 39 anys d'edat, per robar a l'interior d'un vehicle estacionat al pàrquing de l'hospital de Manacor. Durant el robatori, l'home es va tallar i va haver d'acudir al servei d'urgències del mateix centre hospitalari, deixant una reguera de sang des del vehicle fins a la porta.

Una vegada aquí, va protagonitzar un incident amb els vigilants de seguretat de l'establiment, que van haver d'expulsar-lo del centre de salut, per "la seva actitud i agressivitat", alterant "greument" la tasca dels serveis d'urgència de l'hospital.

Segons han informat des de la Policia, els fets van ocórrer dimecres passat a l'aparcament de l'Hospital de Manacor, quan l'autor va fracturar la finestreta d'un vehicle que es trobava estacionat per sostreure al seu interior.

Per això, una dotació de la Policia Nacional es va personar al lloc dels fets, on es van entrevistar amb la propietària del vehicle, que va resultar ser una infermera d'aquest hospital.

Els agents van realitzar diverses indagacions i després de comprovar que el presumpte autor dels fets, en fracturar la finestra del vehicle, havia sofert diversos talls a les mans, van observar que al terra hi havia petits cristalls, així com restes de sang seca i una vareta metàl·lica.

Després d'això, els agents van seguir la reguera de sang que havia deixat el presumpte autor, que els va conduir fins a la porta dels serveis d'emergència.

Amb les dades recopilades, els agents van iniciar una sèrie d'investigacions i van identificar al presumpte autor hores més tard. El van detenir i li van confiscar diversa documentació pertanyent a la propietària del vehicle. Una vegada realitzades les corresponents diligències policials, va ser posat a la disposició de l'autoritat judicial.

Para leer más