19 de enero de 2020
 • Sábado, 18 de Enero
 • 7 de setembre de 2009

  IB-3 Ràdio prioritzarà en la nova temporada els informatius "plurals, professionals i pròxims", sense oblidar l'humor

  PALMA DE MALLORCA, 7 Sep. (EUROPA PRESS) -

  Els informatius i els programes temàtics seran les peces clau de la nova programació que IB-3 Ràdio començarà a emetre a partir de dilluns que ve, dia 14 de setembre, i que, a més, serviran perquè l'"oient gaudi i estigui informat". Uns serveis informatius que estaran basats en la "pluralitat, la proximitat i la professionalitat", i que seguiran sent "les regles del joc" de la ràdio autonòmica.

  En declaracions als mitjans, el director d'Informatius, Tomàs Ibarz, va incidir que un dels aspectes més destacables per a la nova temporada és que es recuperen els informatius de cap de setmana, que havien estat suprimits de la programació, els dissabtes i diumenges a les 14.00 hores, així com que el programa matinal 'Al Dia', tindrà una hora més de programació ja que s'emetrà de dilluns a divendres de 06.00 a 11.00 hores.

  En aquest sentit, també es recupera l'"horari tradicional" dels informatius de la nit, ja que tornaran a emetre's a les 20.00 hores de dilluns a divendres després d'haver canviat la franja a les 19.00 hores fa uns mesos. Així, aquest augment en les hores d'emissió "va permetre la incorporació de més programes de caràcter temàtic i d'humor", tal com ha indicat la directora de Continguts, Alicia Franco.

  Així, es mantenen programes com Crepuscle Encén Estels', 'Planisferi 22', 'Arreglam el Món', i alhora s'incorporaran nous formats, o alguns que s'han modernitzat, com són 'Latitud 39', 'Cinemal·loqui', que permetran l'oient estar informat i conèixer tots els detalls de l 'actualitat cultural i social de l'arxipèlag, ja que se seguiran portant a terme programes en les diferents seus que l'ens té repartides a les illes, com és el cas de 'Fet A Menorca' (des de Menorca) o 'Enmig Dels Freus', que s'emetrà des d'Eivissa.

  D'altra banda, el director de la ràdio, Víctor Álvarez, ha apuntat que la programació de la nova temporada "intenta conjugar el caràcter de servei publico amb l'entreteniment", i alhora ha matisat que s'han reforçat els serveis informatius per aconseguir que es converteixin en un "dels pilars d'aquesta casa". Així, Ibarz ha valorat que aquest reforç cal ja que "estem davant un any polític, social i jurídic molt dur".