14 de noviembre de 2019
 • Miércoles, 13 de Noviembre
 • 14 de març de 2008

  Iberia programa 26 vols addicionals per a Setmana Santa entre Madrid i les Illes Balears

  MADRID, 14 de març (EUROPA PRESS)

  Iberia ha programat per a aquestes vacances de Setmana Santa un total de 26 vols addicionals per volar entre Madrid i les Illes, incrementant així l'oferta habitual, ha informat avui l'aerolínia en un comunicat.

  En concret, afegirà deu vols amb la ruta Madrid-Menorca-Madrid; vuit vols més entre la capital espanyola i Eivissa; i altres vuit entre Madrid i Mallorca. Aquests vols, que operaran entre el 15 i el 24 de març, suposen una oferta addicional de 4.252 places més entre Madrid i l'arxipèlag balear.

  D'altra banda, Iberia assenyala que entre tots els destins més demandats destaquen els americans, i especialment Guatemala, Miami, L'Havana i Nova York. Alhora, freguen el 100% d'ocupació els vols a Costa Rica, Santo Domingo, Chicago, Sao Paulo, Xile, Mèxic, Lima, Puerto Rico i Buenos Aires.

  Al continent africà, els destins preferits són Egipte i Sud-àfrica. I a l'europeu, Dublín, Berlín, Istanbul, Bolonya, Varsòvia, Venècia, Copenhaguen, París, Roma, Amsterdam i Lisboa sobretot.

  Pel que fa als destins nacionals, un any més els clients d'Iberia es decanten per les Canàries, Balears i les ciutats andaluses de Màlaga i Jerez.