19 de agosto de 2019
 • Domingo, 18 de Agosto
 • Sábado, 17 de Agosto
 • 3 de juny de 2008

  Innova.- El 22 % de les llars de les Balears té dispositius de sintonització de TDT

  PALMA DE MALLORCA, 3 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El 22 % de les llars de l'arxipèlag té dispositius per captar la televisió digital terrestre (TDT), situant-se com la desena comunitat autònoma amb major percentatge d'accés a aquesta.

  Segons dades facilitades per Sobrevent Comunicació a Europa Press, Balears se situa així després d'Astúries, amb un percentatge de llars que tenen la possibilitat de veure televisió a través d'aquest sistema de distribució d'un 25 %, a la meitat del rànquing nacional.

  Davant de les Balears se situen País Basc (23 %), Galícia (26 %), València (31 %), Castella-la Manxa (26 %), Aragó (19 %), i darrere de l'arxipèlag se situa Múrcia, amb un percentatge del 31 %. D'altra banda, a la resta d'Espanya, la presència és del 22 %.

  A més, la TDT va registrar una quota de pantalla del 13,8 % durant el mes de maig passat, superant per primera vegada als operadors de televisió per cable (13 %).

  Per la seva banda, la televisió analògica va registrar un share del 67,4 %, respecte del 68,2 del mes anterior, mentre que el satèl·lit va obtenir un 5,6, el mateix percentatge de quota que a l'abril .

  Així, l'informe de Sobrevent destaca l'augment de la representació del TDT sobre el total de de sistemes de distribució, assolint a un total de 5,1 milions de llars (un 32 % del total).