29 de marzo de 2020
19 de setembre de 2008

Innova.-Pimem i la Fundació Ibit impulsaran les TIC en les empreses de Mallorca

PALMA DE MALLORCA, 19 de setembre (EUROPA PRESS)

La Fundació Ibit i la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) impulsaran les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en les empreses de Mallorca gràcies a la firma de dos convenis de col·laboració que tindrà lloc dilluns que ve dia 22 de setembre.

En un comunicat, Pimem va destacar que aquests acords pretenen aconseguir sinergies entre les dues entitats i, així, aconseguir una coordinació eficaç i un millor aprofitament dels seus recursos i mitjans per promoure la modernització tecnològica en les petites i mitjanes empreses.

Així, el primer conveni preveu la col·laboració a l'establiment de fórmules generals de cooperació que es tradueixen en modalitats operatives concretes mentre que el segon és per a la realització de la jornada 'Programa Lliure per a Pimes'.

Aquesta es realitzarà el pròxim 26 de setembre en el Parc Bit amb l'objectiu de dinamitzar el teixit empresarial de les Balears, tant pel que fa a les empreses consumidores de productes informàtics, com les proveïdores de serveis informàtics.

Així, dilluns el president de Pimem, Juan Cabrera, i el director gerent de la Fundació Ibit, Antoni Roig, signaran els acords en un acte presidit pel director general de Tecnologia i Comunicacions de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.