22 de mayo de 2019
 • Martes, 21 de Mayo
 • 17 de maig de 2019

  Janksy, Go Cactus i Ombra actuen en la novena edició de 'Focus Wales' a Gal·les

  Janksy, Go Cactus i Ombra actuen en la novena edició de 'Focus Wales' a Gal·les
  CAIB

  PALMA DE MALLORCA, 17 May. (EUROPA PRESS) -

  Les bandes de Balears Jansky, Go Catus i Ombra han estat les seleccionades per actuar en el festival de música emergent 'Focus Wales 2019', a Gal·les.

  Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en un comunicat, en el cas d'Ombra, és la primera vegada que actuen fora d'Espanya.

  Aquest mateix dijous, 'Fira B!', que és el projecte del IEB que promou el mercat professional de música i arts escèniques de Balears a l'exterior, ha realitzat una recepció conjunta amb el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), per atreure a programadors i professionals del sector per donar visibilitat a l'exterior a les bandes de la regió.

  'Focus Wales' és un festival internacional que se celebra en Wrexham, en el nord de Gal·les, i que dóna a conèixer a la indústria musical el talent emergent que Gal·les té per oferir al món, juntament amb una selecció dels representants de tot el món.

  Un total de 200 bandes actuen en una varietat d'espais i sales de música, amb 20 escenaris, i a més té programat un calendari complet de jornades professionals, esdeveniments artístics o projeccions de films.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído