25 de febrero de 2021
14 de març de 2008

Joan Huguet (PP) treballarà per millorar el sistema de finançament i el transport aeri interilles al Senat

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

El nou senador autonòmic proposat pel PP i que serà confirmat dimarts que ve en el ple del Parlament, Joan Huguet, ha assegurat avui que dos dels seus principals objectius seran aconseguir la millora i la revisió del sistema de finançament de les Comunitats Autònomes, així com l'optimització de les condicions econòmiques i de freqüència dels vols interilles.

Així ho va manifestar avui en una roda de premsa, en què es va mostrar agraït als seus companys de files per elegir-lo per ocupar el lloc al senat, fent especial èmfasi en la presidenta del PP, Rosa Estaràs, ja que segons va dir, la seva presència al senat "era una aposta personal" d'Estaràs.

En aquesta línia, Huguet va indicar que un altre dels seus objectius en el cambra alta serà la vigilància de l'"autèntic desenvolupament" de l'Estatut, així com del traspàs i la dotació de les competències que s'estableix han de ser assumides per les Comunitats Autònomes.

Huguet va sostenir també que la seva tasca passarà per vigilar el compliment dels convenis que encara estan per signar i dels quals s'han signat, manifestant el seu compromís "de lleialtat" tant a Estaràs com el seu partit, assenyalant que "no cal ser nacionalista perquè s'escolti la veu de les Balears al Senat".

"Assumeixo el lloc com un acte de responsabilitat com tots els qui he tingut. Amb la mateixa il·lusió que un nen quan va al col·legi amb una motxilla nova, sol que ara porto la motxilla carregada d'experiències" va manifestar.