28 de febrero de 2021
11 de setembre de 2008

Joana Barceló serà la nova consellera de Treball i Formació

El secretari general del PSOE a Menorca, Marc Pons, i actual conseller d'Ordenació del Territori podria ocupar el càrrec que fins ara ha ostentat Barceló

PALMA DE MALLORCA, 11 de setembre (EUROPA PRESS)-

Joana Barceló Martí serà la nova consellera de Treball i Formació del Govern, càrrec que assumirà en substitució de Margarida Nájera, segons van confirmar a Europa Press fonts de l'executiu autonòmic.

Barceló podria assumir també el càrrec de portaveu de l'executiu autonòmic. Segons fonts del Govern, el president Francesc Antich farà públic el nomenament aquest matí.

L'actual presidenta del Consell Insular de Menorca passarà a formar part de l'equip del Govern, i haurà de fer davant de les xifres de l'atur a Balears, les llistes del qual s'incrementaran encara més en pròxims mesos com a conseqüència del final de la temporada turística.

Per la seva banda, el secretari general del PSOE a Menorca, Marc Pons, i actual conseller d'Ordenació del Territori podria ocupar el càrrec que fins ara ha ostentat Barceló.

CURRICULUM

Joana Barceló i Martí (Ciutadella 1959) es va llicenciar en 1983 en Història i Geografia per la UIB. Es va incorporar al PSOE en 1991, després de ser afilada al Partit Socialista de Menorca entre 1977 i 1985.

En 1999 va ser elegida per primera vegada presidenta del Consell Insular de Menorca. Va formar un govern de coalició integrat pel PSOE, el PSM i Esquerra de Menorca. En 2003, va ser elegida un altre cop com a líder del Consell i va formar govern amb el PSOE i el PSM.

El maig del 2007, va ser reelegida en el càrrec i presideix l'administració insular governada per una coalició formada pel PSOE i PSM - Els Verds.