22 de octubre de 2020
20 de desembre de 2010

Un jutjat admet la demanda del grup Barceló contra l'asturià Mall per un deute de 2,4 milions

OVIEDO, 20 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Jutjat del Mercantil número 3 de Madrid ha admès la demanda interposada pel grup Barceló a través de la qual sol·licitava el concurs de creditors de Inmoptions, S.A.U., la societat comercialitzadora del grup asturià Mall, segons han informat a Europa Press fonts de Barceló.

Barceló Business, una de les societats que integren el grup Barceló i que havia vingut proporcionant al grup asturià des de l'any 2008 diferents serveis a l'àmbit dels viatges d'empresa, ha demandat judicialment a Inmoptions amb l'objectiu de reclamar-li el deute que, per import de 2,4 milions d'euros, la societat comercialitzadora del Grup Mall mantenia amb l'agència de viatges de Barceló.

Tot i els múltiples intents i requeriments que Barceló va anar fent a Inmoptions de cara que fes efectiva el deute, segons informa l'empresa demandant, els mateixos no van obtenir resultat positiu algun, per la qual cosa Barceló Business va sol·licitar als Tribunals de Justícia que Inmoptions fora declarada en concurs de creditors.

Tot i que contra la decisió inicial del Jutjat d'Instància que ha declarat el concurs de creditors, el Grup Mall va interposar recurs d'apel·lació, el Jutjat del Mercantil número 3 de Madrid ha declarat deserta l'esmentada apel·lació, adquirint així fermesa la resolució per la qual es declara en concurs de creditors a la part demandada, Inmoptions, S.A.U.

Segons Barceló Corporació Empresarial, independentment d'aquesta declaració de concurs, el grup Barceló "es reserva el dret d'iniciar accions judicials contra el Grup Mall".