20 de marzo de 2019
 • Martes, 19 de Marzo
 • 23 de setembre de 2010

  L'aeroport de Palma registra retards de 60 minuts amb connexions europees a causa de la vaga a França

  PALMA DE MALLORCA, 23 Set. (EUROPA PRESS) -

  L'aeroport de Palma registra a aquestes hores retards en diversos dels vols programats amb països europeus, d'una mitjana de seixanta minuts, a causa de a la vaga general a França, segons han informat fonts d'AENA a Europa Press, que han assenyalat que de moment l'aturada a aquest país no ha provocat cap cancel·lació.

  Per a aquest dijous hi ha programats sis vols entre Palma i els diferents aeroports francesos. Alhora, la vaga general al país veí, que ha paralitzat les connexions aèries, també està afectant a les comunicacions entre Palma i Alemanya i El Regne Unit, a causa de l'efecte en cadena que produeix l'atur a França.

  El temps mitjà de retards que estan patint diverses de les comunicacions previstes per a aquest dijous en Son Santjoan així com a Menorca i Eivissa és de seixanta minuts, i des d'AENA no descarten que puguin provocar-se cancel·lacions al llarg del dia d'avui.

  L'aeroport de Palma té programats aquest dijous 161 vols amb la resta d'aeroports europeus i les operacions totals per al dia d'avui ascendeixen a 292 vols. A l'aeroport de Barcelona-El Prat ja s'han cancel·lat 40 vols a causa de la vaga, sobretot connexions amb aquest país però també amb altres punts del centre i del nord d'Europa.